comment 0

Maguey

Acabo d’arribar del ‘gym’. I de tornada cap a casa només em venia al cap aquell pastís de tres llets que vaig menjar fa un parell de setmanes al Maguey. No pel fet d’haver cremat les 250 calories que portava, sinó les ganes tornar-n’he a menjar una altra porció.


 

Dissabte. 17 de maig. Girona. Barri Vell. Temps de Flors.

Maguey. Mexicà. Cort Reial,1 – Girona. T. 659 69 56 31.

El fet d’estar treballant a un restaurant sempre em venen ganes d’estar a l’altre costat. Al costat dels que s’assenten a la taula i esperen a què els serveixin. No és gelosia, sinó intriga. Intriga de les sensacions que produeix cada vegada que la seva forquilla acaricia el seu paladar. Aquest és el motiu. Així que aquell dissabte quan treballava, pensava en un buscar un lloc nou.

Ens vàrem plantar enmig del barri vell. Si una cosa hi ha a Girona, són restaurants. I sobretot de qualitat. Així que a qualsevol que entris tens la certesa d’haver trobat l’agulla del paller. Molt d’ambient. Aquell ambient de temps de flors. Si has estat alguna vegada ja saps de què parlo. Finalment vam topar amb l’objectiu. Nou lloc. MAGUEY. La sorpresa, una coneguda hi formava part.

Un espai petit. Íntim, dirien alguns. ‘Cuco’, diria jo. El que més em va agradar va ser veure la cuina dins el restaurant. Et pots arribar a encantar en veure com van preparant els plats. Vem deixar que ens aconsellessin, és el millor de tot.

Aperitiu. MICHELADA. Una beguda alcohòlica molt gustosa al estil d’un bloody mary però amb cervesa entre moltes altres ingredients. És picant. Però el picant aquell que es queda amb boca. 100% recomanable.

Entrant. NACHOS amb diferents acompanyaments. Ara no sé del cert com ho anomenen allí. GUACAMOLE, FRIJOLES. Perfecte per obrir boca.

Segon. QUESADILLAS. Tortitas amb formatge fós farcides de verdures brasejades amb carn de vedella. Aquí es notava que el producte era de qualitat. Una carn deliciosa, tendre. I les verdures es diferenciaven perfectament els gustos.

Postres. PASTÍS DE TRES LLETS, llet, crema de llet i llet condensada. Un pastís típic de la zona de Amèrica del Sud. Ells l’anomenen ‘torta de tres leches’. No embafa gens. Sublim!

Beguda. CERVESA. Coronita.

PREU; 20 euros per persona. Així que perfecte.

Queda pendent repetir.


 

Per fer a casa:

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s